Ποιότητα, εμπιστοσύνη & συνέπεια

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1981 στη Μυτιλήνη από τον Χαράλαμπο Ρεπανέλη και τη σύζυγο του Γιούντιθ ως μια οικογενειακή μονάδα παραγωγής και προμήθειας μεταλλικών κουμπιών και αξεσουάρ ενδυμάτων.

Το 1994 η εταιρία μεταφέρθηκε σε στρατηγικό σημείο της χώρας, στην Ά Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου. Σε ιδιόκτητο πλέον χώρο, το κτίριο των 800τμ φιλοξένησε την ολοκλήρωση της επιχείρησης, επανδρωμένο με υπερσύγχρονα μηχανημάτα για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών της παραγωγικής διαδικασίας.

Από το 2003 ο Αλέξανδρος Ρεπανέλης ανέλαβε τη διοίκηση και η επιχείρηση μετονομάστηκε σε “Α. Ρεπανέλης & Σια ΟΕ”. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα παραγωγής πλαστικών εξαρτημάτων μόδας επέτρεψε στην εταιρεία μας να επεκτείνει το ευρύ φάσμα προϊόντων που προσφέρει.

Η διαδικασία παραγωγής πραγματοποιείται εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας, καθώς διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο μηχανουργείο, σύγχρονες μηχανές παραγωγής καθώς και διαδικασία επιμετάλλωσης.

Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία, ώστε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περισσότεροι από 300 πελάτες συμπεριλαμβανομένων των χονδρεμπόρων, κατασκευαστων συμπληρωματικών ειδών, εργοστάσια ρούχων καθώς και αξεσουαρ υποδημάτων, όλοι βασίζονται στην ποιότητα και την ακρίβεια των δημιουργιών της εταιρείας για να δώσει ζωή στις συλλογές τους.

0 %
Εμπειρία
0 %
Συνέπεια
0 %
Ευχαριστημένοι πελάτες
0 %
Αξιοπιστία
Μετάβαση στο περιεχόμενο